About M-Agency

M-Agency biedt een merkenpakket voor jou als ondernemer met klanten die de dag goed willen beginnen. In alle prijsklasses en stijlen is het mogelijk om een complete winkel te creëren met enkel onze brands. Maar wij hebben ook collecties die je huidige assortiment kunnen complimenteren.

Sinds 12 jaar is M-agency één van de meest toonaangevende agenturen in kinder- (en dameskleding). Met Maarten Kokkeler als basis (reeds 25 jaar in het vak) kunnen wij oprecht meedenken en adviseren. Het belang van onze klanten staat altijd voorop. Iedereen verdient een goede start van de dag.

M.

————————————————————————————————————–

Always ready for the next season.

“7 uur s’ochtends. De kinderen slapen nog. Het lijkt alsof het allemaal zo snel gaat en zoontje en dochtertje al bijna een echte hij en zij zijn. Zover is het echter nog niet. We hebben in het weekend met zijn allen geshopt en ik mag nog voor 80% bepalen wat ze kopen en dus aantrekken.

Voor hem heb ik stoere kleding gekocht met nieuwe kleuren en gave prints. Voor haar blijft het afwachten wat ze uiteindelijk als favoriet aanwijst . Ik denk dat de blauwe jas en het rokje vandaag wel kunnen.”

Koffie staat aan, brood op tafel, hond naar buiten en manlief op de trap. Vooralsnog gaat het goed. Ik ga ze wakker maken. Dan kunnen ze naar beneden en leg ik de kleding klaar.
Broek, t-shirt, blouse en shoes, check
Rokje, shirtje vlindermouw, vest, check.

Na het ontbijt rennen ze naar boven en gaan de tanden poetsen. In alle onwetendheid stormen ze de slaapkamer in en trekken de kleding aan. Ze hoeven niet te zeggen hoe geweldig alles is, ik ben op dit moment blij dat ze geen enkel commentaar leveren.

En wat zien ze er geweldig uit.

Hup naar beneden. Jas aan, fiets, brood, telefoontje, uitkijken, hoe laat thuis? Doe de moeder van Bas de groeten. Denk je aan je vergeten spullen bij ballet? Veel plezier.

En dan draaien ze zich om op de fiets en zeggen dankjewel.”